Hirdetés

World of Warcraft: Classic - a Blizzard elárulta a pontos megjelenési dátumot?

|

Bár hivatalosan csak az hangzott el, hogy 2019 nyarán érkezik a játék, nagyon úgy tűnik, hogy ennél sokkal több is kiderült a Blizzconon.

Hirdetés

A Blizzard mindig is szerette az Easter Eggeket, a közösség pedig imádja a nyomozást. Emlékeztek például mekkora őrület volt Sombra bejelentése előtt? Mielőtt tovább olvastok, figyelmeztetek mindenkit, hogy az alábbiakban olvasható okfejtés erőteljes spekuláció, ugyanakkor annyira egy irányba mutat minden, hogy nem tudjuk szó nélkül hagyni. Úgyhogy alufólia sisakokat fel!

Hirdetés

Szóval a Blizzconra a WoW Classic csapat készült egy közel egyórás előadással, amiben alaposan bemutatták, miért tart ilyen sokáig a Classic elkészítése, milyen technikai nehézségekkel kellett szembenézniük, is milyen dizájnbeli döntéseket kellett meghozniuk. Kifejezetten érdekes előadás mindenféle szempontból, úgyhogy aki szeretné tudni, miért volt olyan különleges a WoW régen, és hogyan próbálják meg ezt visszaadni a Classicban, annak mindenképp érdemes ezt végignézni.

A furcsaságra itt bukkant rá az egyik rajongó. A karakterkészítőben két gnómot mutatnak, az egyiküknek July, a másiknak Osconty a neve.

A July magától értetődő, Osconty-ról pedig némi nyomozás után kiderül, hogy egy lvl 16-os gnóm. Emellett Osconty rögzítette a Final Union guild Patchwerk killjét anno, méghozzá 2006. július 16-án. Azt tudjuk, hogy 2019. nyarán jön a Classic, 2019. július 16. pedig épp egy keddi nap, ami ugye hagyományosan a WoW megjelenések napja.

Ti mit gondoltok? Eléggé egy irányba mutatnak a jelek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)