Hirdetés

World of Warcraft Classic megjelenés - megvan a dátum, holnap indul a béta

|

Imáink meghallgattattak, a Blizzard végre lerántotta a leplet a Classic Wow megjelenését és bétáját érintő legfontosabb kérdésekről.

Hirdetés

Napok óta húzzák már a rajongók agyát a legnagyobb WoW Classic streamerek, ma pedig végre eljött a nagy leleplezés ideje. Pontban délután 5-kor robbant a bomba.

Hirdetés

Semeddig nem vártak a bejelentéssel, pontban 5-kor elárulták, hogy a World of Warcraft megjelenése 2019. augusztus 27-én esedékes, a béta pedig már holnap, május 15-én elindul. A játékhoz csak egy aktív előfizetésre van szükség. A megjelenés mellé egy limitált kiadású 15. évfordulós csomagot is összerakott a Blizzard, amibe egy brutális Ragnaros szobor is bekerült.

A legnagyobb YouTubereket meghívták egy héttel ezelőtt a Blizzard főhadiszállására, ahol rengeteg exkluzív anyagot is készíthettek a bétából, érdemes ezekből is csemegézni például Tipsout csatornáján.

A béta május 15-én kezdődik és valamikor júliusban ér majd véget, a Battle.net Account Management részében pedig jelentkezhettek is rá. Mivel egy zárt bétáról van szó, valószínűleg nem mindenki fog bekerülni, de hogy senki ne maradjon le, lesz 3 stressz teszt, így a május 22-23, június 19-20, illetve július 18-19 dátumokat már most bevéshetitek a naptárba.

Ha be akarjátok biztosítani a karakteretek nevét, akkor van egy jó hírünk: a karaktergeneráló már augusztus 13-án megnyílik, így mindenki előre lefoglalhatja a kedvencét, és nem kell órákat elvesztegetni az értékes játékidőből arra, hogy kitaláljátok, hogy álljon a taurenetek szarva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)