Hirdetés

Már azon vitáznak a rajongók, milyen legyen a WoW Classic

|

Vannak, akik szerint a World of Warcraft Classicnak teljesen hűnek kell maradnia a játék 2004-es állapotához, míg mások szerint néhány dolgot nem ártana modernizálni, a két tábor vitája pedig nem mindig maradt civilizált.

Hirdetés

A nem hivatalos szervereken egy ideje már megvalósíthatták a rajongók a saját elképzeléseiket annak kapcsán, milyennek kéne lenni egy Vanilla WoW szervernek, viszont amint a Blizzcon óta tudjuk, a Blizzard is megteszi ugyanezt. A játékosoknak persze ennek kapcsán is megvan az elég markáns véleményük, egyetértés pedig egyelőre nincs.

Hirdetés

Nemrég komoly viták alakultak a WoW fórumán arról, hogy szükséges-e valamilyen szinten modernizálni az MMO játékmechanizmusait, vagy az eredeti játékhoz minél közelebbi állapotban kéne úja megjelennie a játéknak. Sokan reagáltak például arra a posztra, ami felvetette, hogy a karakterosztályok mai, balanszolt állapotához nem kéne közelítenie a Blizzardnak, hanem a régi, az egyensúlytól távol lévő, ám sokak szerint a kasztoknak több egyéniséget biztosító felállást kéne újraalkotniuk.

Ebben a posztban hamar elszabadultak az indulatok, így egy idő után a Blizzard is beszállt és egy üzenet keretében lezárta a beszélgetést. A community menedzser, Ornyx kiemelte, hogy szeretnék meghallgatni a rajongók véleményét, de ezt mindeni csak addig mondhatja el, amíg képes civilizáltan kifejezni magát.

"Szeretnénk együtt dolgozni a közösséggel, hogy a World of Warcraft Classicot a lehető legjobban csinálhassuk meg. szeretnénk meghallgatni a játékosok véleményét, akiknek a segítségével eljutottunk oda, ahol most tartunk. De nem akarjuk, hogy a fórumon lépten-nyomon egymást támadják a játékosok. (...) nem szeretnénk azoknak a kedvében járni, akik a követőiket a közösség elleni támadásra biztatják, vagy másképpen konfliktust szítanak a közösség ellen ezen a fórumon"

- írta Ornyx.

Kiemelte továbbá, hogy a WoW Classic kapcsán még semmi sincs kőbe vésve, így korai lenne pánikolni az esetleges elrontott döntések miatt. Mindenesetre az már most látszik, hogy lesznek, akik elégedetlenek lesznek, akárhogy is döntenek a készítők.

Szerintetek a Blizzardnak mennyire kéne hűnek maradnia az eredeti WoW-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)