Hirdetés

World of Warcraft Classic - még idén elkezdődik a második fázis

|

A WoW csapat feje, Ion Hazzikostas megosztotta a terveket a WoW Classic jövőjére vonatkozóan. Nem kell már sokat várni a következő tartalom megérkezéséig.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic alig több mint egy hónapja indult el, de már sokan vannak, akik elérték a 60-as szintet, és legyalulták Molten Core-t, valamint Onyxiát is. Ezek a játékosok most új kihívásokra várnak, Ion Hazzikostas szerint szerencsére ez nem lesz egy hosszú várakozás.

Hirdetés

A WoW feje a PCGamernek adott interjújában elmondta, hogy még idén számíthatunk a tartalom folyam második fázisára.

"Azt viszonylagos magabiztossággal állíthatjuk, hogy még idén meglesz a második fázis. Na most, hogy azon belül mikor? Ez függ egy pár dologtól."

A Phase II legnagyobb nehézsége a layering rendszer kikapcsolása lesz. Ez a megoldás tette lehetővé, hogy a Classic szerverek a kapacitásuk többszörösét is elbírták, köszönhetően annak, hogy a hatalmas tömegeket a világ különböző másolatain osztották szét. Ez a technológia azonban kifejezetten azzal a kitétellel kerülhetett be, hogy csak addig alkalmazzák, amíg kell.

"Amikor Kazzak bekerül, akkor csak egy Kazzak létezését akarjuk. Ez egy olyan fontos elem, aminek így kell működnie a játék kinti világában."

Egy blogbejegyzésben egyébként elárulták, hogy utoljára szeptember elején fordult elő, hogy több mint 3 layer volt egy szerveren, sőt, néhány szerveren (Bloodfang, Dragonfang, Earthshaker, Hydraxian Waterlords, Judgement, Ten Storms) már végérvényesen csak egy réteg van. Hogy mely szervereken él még a layering, az hamarosan a játékban is látszik majd (a realm választón lesz feltüntetve), és hogy minél gyorsabban megoldódjon a helyzet, a zsúfolt szerverekről szabadon migrálhatunk majd.

Hazzikostas szerint a layering kikapcsolása néhány héten belül meg fog történni, aztán jöhet a második fázisos tartalmi csomag kieresztése. Ezzel kapunk új bossokat, egy új dungeont (Dire Maul) és a Honor rendszert. Lesz mit csinálni újra a Classic világában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)