Hirdetés

World of Warcraft Classic - minden kiderült a PvP-ről

|

A Blizzard eddig hallgatott a WoW Classic PvP rendszerét illetően, de végre kidolgozták a teljes rendszert.

Hirdetés

Az elmúlt hónapban gyakorlatilag heti rendszerességgel kaptunk valamilyen infót a nyáron megjelenő World of Warcraft Classic kapcsán. Kiderült például, hogy az eredetileg 4 részesre tervezett kontent-bevezetést jobban feldarabolják, és 6 részletben kapjuk meg a PvE tartalmakat. Ebben azonban egy szót sem ejtettek a PvP-ről.

Hirdetés

Néhány perccel ezelőtt azonban érkezett egy újabb "blue post", amiből kiderül, hogy ezt is lépcsőzetesen, a PvE fázisokhoz igazítva kapjuk majd meg, valahogy így:

1. fázis
Lehet a világban PvP-zni, de semmilyen jutalma nincs, sehol nincs nyilvántartva.

2. fázis
Honor-rendszer bevezetése (beleértve a dishonorable killeket is)
PvP rank jutalmak

3. fázis
Alterac Valley (1.12-es változat)
Warsong Gulch

4. fázis
Arathi Basin

6. fázis
Silithus és EPL World PvP küldetések

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a harmadik fázisig (ekkor érkezik Blackwing Lair) csak World PvP van, azzal pedig szinte lehetetlen elérni a Rank 14-et, ami különösen a warrioroknak fontos a fegyverek miatt, amik egészen Naxxramasig gyakorlatilag a legdurvább cuccok a játékban. Ennek köszönhetően remélhetőleg az elején még nem erőltetik majd annyira a PvP-t az erre szakosodott guildek sem, így nem leselkedik majd ránk veszély minden bokor mögött. Addig is itt a kedvenc PvP videóm, hogy ne unatkozzatok:

Nem tudom nem észrevenni, hogy a megjelenési dátumot még mindig nem árulták el, pedig sokan csak ezért nem vettük még ki a nyári szabadságot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)