Hirdetés

World of Warcraft Classic - már Ragnarost is sikerült lenyomni

|

Mindezt úgy, hogy a 40 fős csapatból 15-en még nem érték el a 60-as szintet.

Hirdetés

Mint az a végeláthatatlan sorokból is látszik, nagyon sokan rámentek a World of Warcraft Classicra. Sokkal lassabb és nehézkesebb a fejlődés ebben, mint a modern változatban, de a játékosoknak volt néhány évük kitanulni olyan trükköket, amik megkönnyíthetik dolgukat. A hétvégén meglett az első 60-as játékos, nem sokkal később pedig a jelenlegi legkomolyabb kihívást is sikerült teljesíteni.

Hirdetés

Ragnaros legyőzése és így a Molten Core raid teljesítése sem volt már akkora feladat, mint annak idején. A világon elsőként az allis APES klánnak sikerült a kihívás, akik három tankkal és 12 healerrel (összesen 11 Warriorral, 9 Mage-dzsel, 6 Paladinnal, 6 Warlockkal, 1 Hunterrel, 1 Druiddal és pár Rogue-gal) vágtak neki. Mivel a raid már az 55-ös szintűeket is beengedi, a csapat 15 tagja nem érte még el a 60-at, de ez sem volt akadály. Persze nem ment teljesen gördülékenyen, viszont így sem tartott tovább 2 óránál. Alább a teljes streamet visszanézhetitek, ha van pár szabad órátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)