Hirdetés

World of Warcraft Classic - hamarosan ingyen költözhetünk másik szerverre

|

Az amerikai játékosok számára már kikerült a lista arról, hogy honnan hová, milyen megkötésekkel lehet majd költözni. Valószínűleg Európára is hasonló megoldás vár.

Hirdetés

A Blizzard eleinte új szerverek megnyitásával harcolt a gigászi méreteket öltött belépési sorokkal, de úgy tűnik, hogy ez kevésnek bizonyult, mert hamarosan jönnek az ingyenes szerverköltözési lehetőségek. Persze ez sem lesz azért annyira egyszerű.

Hirdetés

Az amerikai fórumokra kitett hivatalos poszt szerint egy adott szerverről csak egy másik, megadott szerverre lesz lehetőségünk költözni. Ez azt jelenti, hogy nem mehetünk csak úgy oda, ahová akarunk. Az amerikai szerverköltözés indulásánál új realmek is nyílnak majd, ezeken pedig egy napig csak azok játszhatnak, akik másik szerverről költöztek oda. Az egynapos korlát lejárta után az új szerverek mindenki számára megnyílnak.

Ugyan a fenti megoldások hivatalosan mind csak Amerikára vonatkoznak, meglepődnénk, ha az európai realmek esetében más lenne majd a rendszer. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)