Hirdetés

World of Warcraft Classic - olyan sokan léptek be, hogy sorban kell állni egy mob megöléséhez is

|

A vártnak megfelelően óriási tömeg ostromolta a játék szervereit.

Hirdetés

Ma hajnalban elstartolt a World of Warcraft Classic, és rengetegen akartak már az első pillanatokban is ott lenni. Mivel teljesen új karaktert kellett indítani, a kezdő területeket ellepték a játékosok, és mint az a lejjebb beszúrt videón látható, hatalmas tömeg alakult ki. A szerverek sem engedtek be mindenkit azonnal, de aki bejutott, az NPC-kkel is csak úgy dumálhatott, ha rendezett sorban várt. Sőt, sokan arra vártak, hogy megölhessenek egy mobot.

Hirdetés

Felhasználói beszámolók szerint ahogy anno a The Division laptopjánál, úgy itt sem volt káosz és fejetlenség, mindenki elfogadta, hogy türelemmel kell lennie, amíg sorra kerül.

Ilyen volt egyébként a tömeg kirajzolása u/PredatorFish szemszögéből.

World of Warcraft Classic launch! The sheer amount of people is quite something! from r/wow

Vannak egyébként hibák, de elenyészőek, és ezek egy része igazából nem is hiba, hanem a klasszikus WoW-élmény része. Ti próbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)