Hirdetés

World of Warcraft - több szerver jön az indulásra, megszűnik a karakterlimit

|

Már csak órákra vagyunk a Classic indulásától, amitől nem csak mi, de a blizzardos technikusok is bepörögtek. Mielőtt bekövetkezne az éjféli szerverpark-olvadás, a srácok munkába állítanak pár extra gépet.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic ma éjfélkor fog elstartolni, ami rengeteg WoW rajongónak egy hatalmas esemény lesz (és az utolsó pillanata annak, hogy Kacit élőben láttuk). A startvonalnál feszengő tömeg kedvéért a Blizzard még az utolsó napon szolgálatba helyez néhány extra szervert.

Hirdetés

Első körben fontos megjegyezni, hogy a 3 karakteres jelenlegi limit ma 10:00-kor (a Blizzard nem tisztázta az időzónát, csak azt, hogy ez Európára vonatkozik) lejár, és onnantól mindenki 10 karaktert kreálhat szerverenként, és 50-et fiókonként. A Blizzard nagyon szépen megkért mindenkit, hogyha egy mód van rá, akkor ne a Gehennasra telepedjenek, hanem mondjuk valamelyik szép, új, szintén ma 10:00-kor startoló új realmra.

- Flamelash - PvP
- Gandling - PvP
- Mograine - PvP
- Nethergarde Keep - Normal
- Razorgore - PvP

A World of Warcraft Classic európai realmjai elvileg éjfélkor startolnak. Ti ott lesztek az induláskor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)