Hirdetés

World of Warcraft Classic - így reagáltak a vanilla törtszerverek üzemeltetői a bejelentésre

|

Mindenki örül a klasszikus élmény visszatérésének, ám ez nem azt jelenti, hogy most azonnal eltűnnek a privát szerverek.

Hirdetés

Valószínűleg sokan felkapták a fejüket, amikor a Blizzard bejelentette a BlizzConon, hogy hivatalos vanilla szervert indít, és most azok is megszólaltak az ügy kapcsán, akik saját szervert üzemeltetnek és eddig próbálták kiharcolni ezt a döntést a stúdiótól.

Hirdetés

Nem véletlenül jártak a Blizzard főhadiszállásán a korábban lekapcsolt Nostalrius üzemeltetői, ugyanis nekik is nagy szerepük van a World of Warcraft Classic létrehozásában, de nem nagyon kommentálták a bejelentést, mindössze egy Twitter-bejegyzéssel reagáltak a hírre.

Az Elysium tulajdonosai azt nyilatkozták, hogy ez egy óriási eredmény, ugyanis egészen idáig azért dolgoztok, hogy bebizonyítsák a Blizzardnak, hogy még igenis van igény a vanilla WoW-ra. Azonban nem kapcsolják le a szervert, mert a World of Warcraft Classic megjelenése után az Elysium átáll a The Burning Crusade kiegészítőre.

A Light's Hope csapata pedig azt mondta, hogy felhagynak a szerver üzemeltetésével, ha élesedik a Blizzard hivatalos megoldása.

Ti mit gondoltok, van még létjogosultsága a vanilla WoW-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)