Hirdetés

BlizzCon 2017 - jön a hivatalos World of Warcraft vanilla szerver!

|

A rajongók kívánságának eleget téve a Blizzard visszahozza a klasszikus World of Warcraft-élményt.

Hirdetés

A számos lekapcsolt törtszerver után már azt hittük, hogy a csapat hallani sem akar az eredeti, minden kiegészítőtől mentes, másnéven vanilla WoW-ról, de a BlizzConon végre bejelentették a srácok a megoldást, amivel valószínűleg számos játékosnak örömet okoznak majd.

Hirdetés

A játék vanilla verziója nemes egyszerűséggel a World of Warcraft Classic nevet kapta, és sok részletet egyelőre nem tudtunk meg róla, viszont érkezett egy videó, a World of Warcraft producere, J. Allen Brack pedig azt nyilatkozta, hogy a klasszikus játékélményt szeretnék elhozni a rajongóknak, és nem azt, amit a 2004-es induláskor tapasztalhattak, ugyanis nem volt zökkenőmentes a legendás MMO rajtja, de talán most nem lesznek problémák már.

A Blizzard jelenleg még dolgozik a projekten, szóval kíváncsian várjuk a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)