Hirdetés

Ez lenne az első videó a World of Warcraft Classicból?

|

Tegnap felbukkant Twitteren egy rövid WoW videó, ami alapvetően egy kis múltidézés akart lenni, azonban ha jól megnézzük, akkor látszik, hogy ez bizony nem az általunk ismert játékból származik.

Hirdetés

Tegnap volt a napja, hogy 13 éve megjelent a World of Warcraft Európában is. A Blizzard erről egy rövid videóval akart megemlékezni, amin tisztán látszik, hogy ez bizony a vanilla WoW-ból származik. Vagy mégsem?

Hirdetés

Ahogy Redditen egy fórumozó, jpedrote52 rávilágított, a videóban van néhány érdekesség.Az itt látható fény- és árnyék effektek nem léteztek a Wrath of the Lich King megjelenéséig, ami azt jelenti, hogy ez az anyag nem készülhetett 2004-ben, arról nem is beszélve, hogy akkor még a questet adó NPC-k feje fölötti felikáltójel is egy kicsit máshogy nézett ki. Ugyanakkor az Undead és Gnome kezdőzónák, a modellek és a látótávolság alapján meg mégiscsak az eredeti játékot idézi a videó.  A Classic WoW rajongói szerint jó esély van rá, hogy amit kaptunk, az abból a működő vanilla buildből van, amit a BlizzConon is emlegettek már a fejlesztők.

Szerintetek mi az igazság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)