Hirdetés

World of Warcraft Classic - megvan az első 60-as szintű játékos

|

A hétfő óta tartó verseny tegnap véget ért, és JokerdTV lett a győztes.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic hétfő éjjel indult, ezzel együtt pedig a 60-as szintért való hajtás is elkezdődött. Komoly verseny alakult ki azok között, akik a világ első maximális szintű játékosai akartak lenni, a pörgésre pedig a Method még rá is segített azzal, hogy meghívtak néhány résztvevőt a Las Vegas-i stúdiójukba.

Hirdetés

Hiába az ismert személyiségek tömege, az első helyet nem egy Method játékos, de még csak nem is a meghívott versenyzők zsebelték be. A világ első 60-as karakterét JokerdTV hozta össze, egy régimódi grindolós technikával. Az utolsó tucatnyi szintet úgy hozta össze, hogy a Western Plaguelandsen lefagyasztotta a zombikat, és agyonverte őket Blizzarddal. Közben kihasználva a layering megoldást, váltogatta a szerver instance-okat, hogy ne kelljen kivárnia a szörnyek újjáéledését.

Nézd meg JokerdTV [Level 52+] FINAL PUSH TO 60 - WoW Classic Mage Leveling - Mograine EU - !leaderboard !played című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Lassan a Method tagok és a többi ismertebb Twitch személyiség is beérik JokerdTV-t, aztán indulhat majd a következő megmérettetés. Melyik lesz az első csapat, amelyik kivégzi Onyxiát vagy Ragnarost? Az igazi verseny még csak most kezdődik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)