Hirdetés

World of Warcraft - megnyílt a Cow Level

|

A World of Warcraft megjelenése óta keresik a játékosok a tehenes pályát, most pedig tényleg elérhetővé vált a Cow Level.

Hirdetés

Nemrég még arról számoltunk be, hogy a World of Warcraft kapott egy mókás Overwatch-tematikájú tartalmat, most viszont a születésnapos Diablo kapcsán bővült a Blizzard MMO-ja.

A World of Warcraft játékosai jelenleg is egy ünnepi eventet élvezhetnek, ami az első Diablo játék megjelenésének 20. évfordulójához kapcsolódik. Az januárt 11-ig tartó eseménynek köszönhetően a Diablo-féle tehenes pálya, vagyis a Cow Level (más néven Moo Moo Farm) is Azeroth világába költözött. A tehenek közé portálokon juthatunk el, ha pedig átkerültünk a szarvasmarhák földjére, akkor egy halomnyi bocit kaszabolhatunk le a kecsegtető loot reményében. Magával a Cow Kinggel is megütközhetünk a pálya végén. 

A Diablo Treasure Goblinjai is tiszteletüket teszik a WoW-ban, őket egy kis kincsesláda jelzi a térképen. Ha levertünk egy ilyen kis mocskot, akkor nyílik meg a portál, ami elvisz a tehenek közé. 

Ti próbáltátok már az évfordulós eventet? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)