Hirdetés

A Destiny 2 miatt óriási a kereslet a World of Warcraft Tokenekre

|

Miután kiderült, hogy a Destiny 2 a Battle.net-re kerül, az emberek elkezdték kivásárolni az aukciós házak teljes Token készletét.

Hirdetés

A napokban csak úgy dőltek az aranyak a World of Warcraftban. Az európai szervereken a durván 13 eurót érő játékbeli tárgyakat gyorsan szétkapkodták a játékosok.

A World of Warcraftban lehet vásárolni a WoW Token nevű tárgyat, amit korábban egy hónapnyi játékidőre lehetett beváltani. A Blizzard úgy döntött, hogy kiterjeszti ezt a teljes Battle.net struktúrára, és egy ideje nem 30 napnyi játékidő, hanem 13 euró az érteke, ami aztán szabadon felhasználható a rendszeren belül.

Ezt a pénzt nem lehet kivenni, viszont vehetünk belőle WoW előfizetést, Hearthstone kártyákat, és új játékokat is. Mivel a Destiny 2 a Battle.net része lesz, így azt is meg lehet majd venni WoW Tokenből. Ettől indult be a piac annyira, hogy a stream napjától annak másnapjáig 50 ezret emelkedett az ár.

Alapvetően 200 000 arany körül szokott mozogni a 13 eurós token. Elég jól látható, hogy a streamet követő órákban ez 251-ig ugrott. Mára már mérséklődött a dolog, de azt javasoljuk, hogy aki Tokenekből tervezi megvásárolni a játékot, az most vásároljon be - a megjelenést megelőző hetekben és azt követő napokban valószínűleg hasonló ugrásokat láthatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)