Hirdetés

World of Warcraft: Legion - a Diablo rejtett teheneivel is meg kell küzdenünk?

|

A jövőre esedékes Diablo évfordulót lehetséges, hogy egészen különleges módon ünnepelhetjük majd a World of Warcraft: Legion-ben.

Hirdetés

Azt már régóta tudhatták a WoW fanok, hogy a Blizzard tervez egy kis ünnepi eventet a Diablo 20. évfordulójára, a részvételért járó achivement szövegéből pedig arra is következtethetünk, hogy egy igazi nosztalgikus csemegét is elrejtenek majd nekünk a 2017. január 4-10 között tartó eventen.

A MabusGaming youtube csatorna készítőinek fantáziáját rögtön beindította a Blizzardtól kapott kis üzenet: "There is no cow level". Ez leginkább a Diablo fanok számára jelenthet valamit, a cow level ugyanis a Diablo 2 Easter Egg-je volt, egy olyan pálya, ahol hemzsegő tehenekkel kellett megküzdenünk, illetve a végén szembe nézhettünk a bocik királyával, minden addigi foltos, kérődző ellenfelünk legerősebbikével.

Miután a MabusGaming egy kicsit mélyebbre ásott a legújabb 7.1-es patch adataiban más bocis érdekességekre is rábukkantak, méghozzá három varázslatra amelyek a "Moo" ,"The Secret Cow Level", "Summon Portal to Cow Level" névre hallgatnak. Ezek persze lehetnek egyszerű poénok a készítők részéről, de még mindig bízhatunk benne, hogy részünk lehet némi bocis-WoW-os mókában.

Nem mellesleg enélkül is megéri részt venni a  Diablo 20th Anniversary Event-en, hiszen számos menő Diablós tematikájú cuccal bővíthetjük táskáinkat. Az eseményről bővebben minden bizonnyal a BlizzCon-on értesülhetnek a rajongók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)