Hirdetés

World of Warcraft - egy játékos virágszedéssel és bányászattal érte el a maximális szintet

|

Ráadásul Doubleagent nem hagyta el a pandarenek kezdőhelyét, így nem is csatlakozott egyik frakcióhoz sem.

Hirdetés

A World of Warcraft nem csak arról szól, hogy mindenkit megverjünk PvP-ben, vagy dungeonök kipucolásával a legjobb cuccokat szedjük össze. A kreatív rajongók ugyanis elég érdekes kihívásokat tudnak kitalálni maguknak, nemrég pedig ismét komoly eredményt sikerült elérnie valakinek.

Hirdetés

Amíg a legügyesebb játékosok mindössze néhány óra alatt elérték a Battle for Azeroth kiegészítő maximális szintjét, a 120-at, addig Doubleagentnek ehhez 77 nap kellett. A játékos azonban sosem hagyta el a pandaren faj kezdőhelyét, és nem is csatlakozott egyik frakcióhoz sem, hanem virágszedéssel és bányászattal töltötte idejét a szigeten. Ezek a tevékenységek sajnos nem adnak túl sok tapasztalati pontot, így sokat kellett melóznia a szintlépésekért.

Nemrég viszont meglett a hőn áhított 120-as szint, és erről képet is posztolt a Twitterre Doubleagent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)