Hirdetés

Dupla XP jár most a World of Warcraftban

|

Így akarja a Blizzard otthon maradásra bírni a játékosokat.

Hirdetés

Ha egy ideje félretettétek a WoW-ot, most itt az ideje, hogy újra belépjetek: április 20-áig minden játékos felhasználhat egy Winds of Wisdom nevű buffot, ami 100%-kal növeli a gyűjtött XP-t, így villámgyorsan lehet fejlődni.

Hirdetés

Sajnos az ajánlat a World of Warcraft Classic játékosainak nem szól, ők továbbra is a megszokott, vontatott módon haladhatnak előre a szinteken, de a Starter Editiont, a Battle for Azerothot és a Legiont pörgetők mind-mind részesülnek a jutalomból. A bónusz egyaránt használható új karakterek felhúzására, vagy a meglévők előléptetésére.

Közben a StarCraft II-ben minden co-op parancsnok ingyenesen játszhatóvá vált, és az is marad április 2-ig, valamint 100%-os co-op bónusz XP jár április 16-ig, továbbá a Heroes of the Storm minden hőse ingyenesen választható április 2-ig. Egyelőre nincs hír arról, hogy más Blizzard játékok esetében ösztönöznek-e majd minket bármivel a gép előtt tartózkodásra, de már ennek is örülünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)