Hirdetés

Még tovább jár dupla XP a World of Warcraftban, de más meglepetés is érkezik

|

A Blizzard meghosszabította a különleges WoW akció időtartamát, és hamarosan elindít egy másikat is.

Hirdetés

Még most is elérhető a World of Warcraftban a Winds of Wisdom nevű buff, aminek hála 100%-kal több tapasztalati pontot gyűjthetnek be a játékosok. A tervek szerint jövő hét elején, egészen pontosan hétfőn ért volna véget az akció a játékban, ám a fejlesztők úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják azt.

Hirdetés

A Blizzard nemrég egy hivatalos bejegyzésben tudatta velünk, hogy a rajongók kérésének eleget téve még tovább fog tartani a Winds of Wisdom, így továbbra is dupla mennyiségű XP-t vághatnak zsebre az MMO-ban kalandozó játékosok. A buff a Shadowlands pre-patch megérkezésééig lesz elérhető, ami elvileg valamikor nyáron fog megérkezni, tehát bőven van még időnk élni ezzel a lehetőséggel.

Sőt, egy másik posztból az is kiderült, hogy április 20-án jön egy újabb buff, aminek köszönhetően 100%-kal több reputationt szerezhetünk egy csomó játékbeli frakciónál, így pedig alaposan felgyorsíthatjuk a gyűjtögetést. Ez az akció május 18-ig lesz aktív.

Ti éltek majd valamelyik lehetőséggel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)