Hirdetés

World of Warcraft - most az is játszhat, akinek lejárt az előfizetése

|

Elkezdődött a Welcome Back Weekend, egészen a jövő hét elejéig ingyen játszhat bárki, aki valaha előfizetett.

Hirdetés

A Blizzard az új patch érkezésének örömére hirdette meg visszatérési akcióját. A World of Warcraft továbbra is csak erős korlátozások mellett játszható ingyen, de szeretnék még a Battle for Azeroth kiegészítő előtt visszacsábítani a játékosokat.

Hirdetés

Redditen jelezte néhány felhasználó, hogy belépett a játékba, és 110-es karakterét is elérte, holott már egy ideje nem aktív előfizető. Az inaktív fiókokkal elvileg csak a 20-as alatti karakterekkel lehetne játszani, azokkal ugyanis az ingyenes Starter Editionnel is. Mint kiderült, június 24-éig tart a Welcome Back Weekend, addig szabad a pálya mindenkinek, aki nem előfizető. Hajrá, használjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)