Hirdetés

World of Warcraft - kalóznapi ajándék jár a nagyobb előfizetés mellé

|

A Blizzard a kalózos eseményt egy látványos hátassal fejeli meg, amit csak azok kapnak meg, akik komoly dollárokkal fizetnek be a játékra.

Hirdetés

A Blizzard időről-időre tart kisebb eseményeket, ezúttal pedig a nemzetközi "beszélj úgy, mint egy kalóz" naphoz tűztek hozzá egy kis promóciót. Aki befizeti a World of Warcraft előfizetését 180 napra, az kap egy menő kalózhajót.

Hirdetés

Nyilván ez leginkább azoknak csalogató, akik egyébként is minden hónapban fizetik a játékot, és így legalább egy kis bónuszt is kapnak mellé. A többieket annyira nem fogja letaglózni a vízben egyébként meglehetősen lassan közlekedő hátas.

Aki úgy döntene, hogy beáll kalóznak, az a Battle.net boltján keresztül tud előfizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)