Hirdetés

World of Warcraft - előkarácsonyi banhullámot kaptunk ajándékba

|

A World of Warcraft játékosai most hosszú mosolyra húzhatják a szájukat: ma rengeteg World of Warcraft csalótól búcsúztunk könnyes vigyorral.

Hirdetés

A World of Warcraft csalóinak eddig sem volt különösebben jó sora, de csak nem adják fel a srácok a botokkal való ügyködést. Ma sokan ébredtek egy barátságtalan üzenetre, miszerint a felhasználói fiókjukat a Blizzard 6 hónapra letiltotta (ez volt az átlag büntetés).

A legtöbb kitiltott versenyző valamilyen segédprogrammal gyűjtögette magának a mindennapi aranyát és PVP fizetőeszközét. Úgy tűnik egyébként, hogy a legtöbb áldozat a HonorBuddy bot felhasználói közül került ki. A program fórumain nem annyira felhőtlen a hangulat ezekben a percekben. Egyébként egészen meglepő, hogy még mindig űzik ezt a módszert, főleg azok után, hogy a Blizzard májusban már kitiltott 100 000 HonorBuddy havert.

Mi, akik soha az életben nem használtunk ilyesmit (azt se tudom, hogy hogyan működik, hogy őszinte legyek), együttérzésünket szeretnénk kimutatni az elesett játékosok felé a következő giffel:

Van közületek valaki, akit már bannoltak ilyen-olyan ügyeskedés miatt? Szerintetek megéri kockáztatni a kitiltást a gyorsabb fejlődés kedvéért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)