Hirdetés

World of Warcraft, God of War és Maneater - ezzel játszunk a hétvégén

|

Az ünnep miatt plusz egy napunk jut arra, hogy relaxáljunk és töltekezzünk. Maradéktalanul ki is használjuk.

Hirdetés

Még újdonság is horogra akadt a cápás RPG Maneater képében, de azért túlnyomórészt korábbi sikerjátékokat kotortunk elő a szekrény mélyéről a háromnapos ünnep örömére. Skandináv istenségek, mindenféle fantasyből szabadult lények és a napon rákvörösre sült strandolók életét sodorjuk most veszélybe.

Hirdetés

HP - Mindenki mazur lenne most, hiszen ő éppen a The Last of Us II kampányát nyüstöli, de én nem vagyok mazur, tehát éppen a dupla XP-s hétvégi Modern Warfare lesz a kikapcsolódás, illetve a GRID továbbra nagyon kellemes arcade autós mókaként édesíti meg szabad perceimet. Vannak most jó leárazások is, szóval nem kizárt, hogy még csemegézek valamit, ha lesz időm. Ajánljatok címeket!

Paca - Egy másik játék félbeszakította a The Witcher 3 végigjátszásomat, de a hétvégén visszatérek Geralt szerepébe, és legyűröm a Vad Falkát, akárkinek az életét kell ezért feláldoznom. Aztán persze jönnek a kiegészítők, utána pedig jó ideig nem kezdek ekkora volumenű játékba, csak körözgetek a GRID-ben meg droppolgatok a Warzone-ban.

Csirke - Bevallom a játék közepe felé számomra kezd kissé ellaposodni a Final Fantasy VII Remake, de azért bízom benne, hogy ez még simán változhat, úgyhogy a hétvégén a tervek szerint újra fejest fogok ugrani Midgar városába.

Kaci - A Game Pass Online Fesztivál annyira lefoglalt az elmúlt időszakban, hogy több mint másfél hónapja nem jártam Azerothon. Ez idő alatt rengeteg dolog történt, amiről lemaradtam, és legnagyobb sajnálatomra a jelek szerint a régi guildem is nagyon komoly szervezeti átalakuláson esik át. Úgyhogy itt az ideje azt a rengeteg most felszabaduló időmet arra fordítani, hogy grindolok a World of Warcraftban és visszaszerzem méltó helyem a dps lista elején. 

Szabi - Pörög tovább a God of War, hogy egy újabb címet húzhassak le a bakancslistáról. Lassan közeledek a kaland végéhez, és kezd hatalmába keríteni az érzés, hogy nem akarom itt hagyni ezt a fantasztikusan kidolgozott világot, úgyhogy valószínűleg elkezdem kipörgetni a mellékküldetéseket, és legyőzni a combosabb ellenfeleket, mint a sárkányok vagy a valkűrök. 

Flatline - Slay the Spire, harmadik karakterrel. Az első kettővel már szénné mákoltam a játékot, szóval ideje a következőnek is. Szuper jó és csak ajánlani tudom bárkinek, aki egy kicsit is szereti a turn based roguelike kártyás címeket. Cuppantós!

Mooseman - Tegnap befejeztem Geralt történetét és a keserédes ending ellenére is méltó lezárást kapott a Witcher széria. Persze hátra van még a két istenes DLC, amik simán lefoglalnak majd a következő 70 órára, de ahogy a játékban, úgy a valóságban is azt érzem, hogy véget ért egy korszak. Lehet, hogy most inkább hagyom Geraltot pihenni és valami másba fogok bele. Talán a minap megszerzett Sludge Life lesz a befutó, de ki tudja, akár egy GTA San Andreas vagy Bully is szóba jöhet.

Kivi - Megérkezett az idei Battle Pass a Dota 2-be, tele kihívásokkal és egy rakás megszerezhető tárggyal. Ugyan lesz három hónap minél többet teljesíteni, de már belevágok a hétvégén.

Chava - Szinte sosem szalasztom el a lehetőséget, hogy kipróbáljak egy számomra még ismeretlen szerepjátékot, ha épp felém sodorja a szél, vagy mint jelen esetben, a víz a Maneatert. Még csak serdülő cápacsemete vagyok, de már sikerült levadásznom pár aligátort a csatornában, de nagyra nőtt barrakudákkal is végeztem. Hiába tömtem már tele a bendőm megszámlálhatatlanul sok teknőccel és harcsával, vért és a bosszú iránti szomjam csillapíthatatlannak tűnik.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)