Hirdetés

World of Warcraft - beindult a halloween, mehet a mount farm

|

Elérkezett az évnek az a varázslatos szakasza, amikor WoW játékosok milliói imádkoznak a Headless Horsemanhez, és sikoltozva könyörögnek, hogy "dobja már ki azt a nyomorult lovat".

Hirdetés

Beindult a World of Warcraft Hallow's End eseménye, ami számtalan tematikus tennivalót kínál Azeroth hőseinek. Mint minden évben, úgy idén is visszatér a Headless Horseman boss, akit 5 fős csapatokban vághatunk le és reménykedhetünk, hogy végre lenyúlhatjuk tőle a zölden lángoló hátasát.

Hirdetés

Persze a Headless Horseman farmnál jóval több tartalom is van a buliban. Akad rengeteg küldetés, és esemény specifikus extra loot, de számtalan toy, transmog, és pet is begyűjthető a Hallow's End alatt. A 2019-es buli túl sokat nem adott hozzá az ünnephez, de így is lesz bőven elég cucc, amit érdemes lesz behúzni, például a tavaly megjelent Headless Horseman's Hearthstone-t. A küldetések teljesítésével és a Headless Horseman gyilkolászásával Tricky Treateket kapunk, melyeket a Stormwindben és Undercityben megtalálható árusoknál válthatjuk be a fent említett jutalmakra.

A WoW Classicban nincs ennyi cukiskodás, de ott is akad néhány frakció specifikus küldetéssor, hogy a nosztalgiázó részleg se maradjon ki az ünnepi hangulatból. A WoWHead csapata ezúttal is összedobott egy kimerítő guide-ot az aktuális WoW és a Classic WoW Hallow's Endjeire. Ha ki akarjátok maxolni az eseményt, akkor érdemes lehet átfutni ezeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)