Hirdetés

World of Warcraft - a Hearthstone kocsmája is bekerülhet a következő patchben

|

Minden jel arra utal, hogy a Blizzard egy külön kis zugot szentel Azeroth-on a kártyajátéknak.

Hirdetés

Túl sok háttérsztorija nincs a Hearthstone-nak, de azt szinte minden játékos tudja, hogy egy taverna ad otthont a mókának, hiszen a meccsek közben is lehet hallani a vendégek zaját. Ráadásul nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan a Blizzard MMO-jában körbe is járhatjuk ezt a vidám helyet.

Hirdetés

A többek között adatbányászattal is foglalkozó Martin Benjamins beletúrt egy kicsit a World of Warcraft soron következő, 8.2.5-ös frissítésébe, és egyebek mellett talált egy különálló térképet is, ami szimplán a "hearthstone tavern" elnevezést kapta. Néhány képet is mellékelt a felfedezés mellé, amelyeken tényleg egy, a Hearthstone által inspirált kocsmát láthatunk, jó eséllyel pont azt, ami a kártyajátéknak is otthont ad.

A Wow.tools oldalán teljes egészében megnézhetjük a 3D-s modelleket, amik már most egész jól néznek ki. A tűzhely fölött az ikonikus kő virít, és több olyan asztal is van, ahol a vendégek lejátszhatnak egymással egy-egy menetet. Egyelőre rejtély, hol lesz ez a taverna, illetve az sem tiszta még, mi a terve vele a Blizzardnak, de nagy valószínűséggel lesz forgalma a helynek, ha egyszer bekerül.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)