Hirdetés

World of Warcraft - itt az őszinte trailer

|

A Warlords of Draenor megjelenésével befutott a World of Warcraft őszinte trailere is, amely most is kegyetlenül szőrszálhasogató, de minden szava a valóságot tükrözi.

Hirdetés

Ez a hír valószínűleg nem nagy olvasottságot ér majd el, hiszen a World of Warcraft rajongók tegnap nem sokkal éjfél után belogoltak, sokan pedig fel sem állnak majd a gép elől, amíg meg nem lépik a 100-as szintet. Ha valaki esetleg két küldetés közt mégis a GSO-t böngészné, annak megpróbálunk néhány kellemes percet okozni.

A World of Warcraft idén 10 éves lett, nem is értjük, hogy egy évtized alatt hogyan úszhatta meg, hogy az Honest Game Trailers csapata videót készítsen róla. Ha valaki huzamosabb ideig tolta a játékot, az bizony be fogja látni, hogy a készítők most is fején találták a szöget, és hiába próbálnánk ellenkezni, be kell látnunk, hogy megint igazuk van.

Az én személyes kedvencem a különböző kasztok említése, amelyeknél rengeteg lehetőség közül választhatunk, de csak 1-2 build olyan, amit érdemes is használni. Emlékszem még a Burning Crusade warlockjaira, ahol egy elképesztően bonyolult Shadow Bolt rotáció (ezt az egy skillt spammelték a 10 perces harc során ) volt a legkifizetődőbb.

Ti megvettétek már a Warlords of Draenort?


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)