Hirdetés

World of Warcraft - a hétvégén ingyen lehet visszatérni

|

Mindenki, akinek épp inaktív a fiókja, pár napra beléphet, és megnézheti, milyen most Azeroth.

Hirdetés

A napokban jelent meg a World of Warcraft legújabb frissítése, a 8.1.5, ami ismét számos érdekes újdonsággal dobta fel a játékot.

Hirdetés

Amennyiben valaha megvettétek, de már leálltatok vele, március 21. és 24. között újra beléphettek. A Legionnel bezárólag minden tartalom korlátlanul lesz elérhető mindenki számára (függetlenül attól, hogy hány kiegészítőt vett meg, mivel a Battlechest már a Legiont is tartalmazza), a Battle for Azerothba viszont karakterenként legfeljebb három órára lehet belenézni, maximum 12 karakterrel. 

A részvételhez semmi extra nem kell, csak a Battle.net kliensből letölteni a játékot, belépni, majd játszani, amennyi csak belefér. A Battle for Azeroth és a WoW Complete Collection a hónap végéig kedvezménnyel vásárolható meg, úgyhogy ha rákaptok, most érdemes újra beszállni. Persze azért csak óvatosan, hagyjatok időt a szociális interakciókra és a munkára is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)