Hirdetés

World of Warcraft - itt a 3.2.0. patch!

|

Woohoo, itt a legújabb WoW patch! - mondhatnám, ha WoW-oznék, de ez nem így van.

Hirdetés

Egykoron én is rabja voltam, ám mostmár inkább az élet felé kacsintgatok. Akik azonban játszanak a World of Warcraft-tal, azoknak örömteli hírrel szolgálhatunk, itt a 3.2.0-ás patch, mely a Call of the Crusade nevet viseli.

A patch legnagyobb újítása a Crusaders' Coliseum, melyben új raidek és insták találhatóak. Itt van például az öt fős Trial of the Champion, melyben mind normal, mind heroic módban harcolhatunk, a 10-25 fős Trial of the Crusader, ami csak normal módban érhető el, illetve a Trial of the Grand Crusader, ami meg csak heroic módban játszható. A Crusaders' Coliseum-ban átélt csaták nagyban hasonlítanak a Ring of Blood questsorozathoz. Az új csatákhoz  természetesen új achievmentek is társulnak. A frissítéssel együtt ütős trailer is érkezett, melyet lejjebb tekinthettek meg.

Egy másik nagy frissítés a PvP terén érzékelhető: Isle of Conquest néven egy 40v40 battleground került be. Két szintje van, egy a 71-79-es szintű, és egy a 80-as szintű játékosok számára. Egy másik, régen várt fícsör is helyet kapott, a 80-as szint alatti játékosok XP-t kapnak a battlegroundokon, különböző feladatok végrehajtásának következtében. Sajnos az ölések nem számítanak. Naponta más questek várják a játékosokat az Argent Tournament jóvoltából mostmár a Hrothgar's Landing és Deathspeaker's Watch helyszíneken is. Naponta 5-öt lehet közülük megcsinálni, s minden nap véletlenszerűen dobja a gép. Azoknál a questeknél, melyeket a Sunreaver-nél, illetve a Silver Covenant-nál vesznek fel, kötelező lesz Storm Peaks-hez utazni.

Minden kaszt megkapja a maga jóságát, de a legnagyobb poén a Druidoknak jár: kicicomázhatják magukat Bear és Cat formokban! Ezen kívül új Petek és Mountok is jönnek. Egy új esemény, a Northrend Children's Week is bekerült, melyen Wolvar Pup és Curious Oracle Hatchling peteket lehet jegyekért kiváltani. Más petek, mint például a Shimmering Wrymling, a Silver Covenant-nál és Sunreavers quartermaster-eknél vásárolhatóak. A rare Raptorok nyolcféle kisraptort dobnak, illetve egyfajtát Dalaranban lehet megvásárolni. Néhány pet megjelenése még megerősítésre vár, ha ennyi esetleg nem lenne elég. A mountok a következők: Crusader's White/Black Warhouse, Argent Charget/ Argent Warchorse, Sunreaver Hawkstrider/ Dragonhawk, Quel'dorei Steed/ Silver Covenant Hippogryph, Ochre Skeletal Warhorse, Striped Dawnsaber, and Swift Alliance Steed/ Swift Horde Wolf.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)