Hirdetés

World of WarCraft - Új fajok a kiegben?

|

A huncut kis adatvadászok érdekes felfedezést tettek, és talán kiderítették az új WoW kiegészítőben bemutatkozó fajokat.

Hirdetés

Az információ persze nem száz százalékos, tessék őket erős kétkedéssel fogadni. Mindazonáltal nem először fordulna elő, hogy az WoW file-okban kurkászóknak igazuk lenne. A Blizzardot sem kell félteni, simán elképzelhető, hogy valamivel rátromfolnak a kiszivárgott infókra.

A World of WarCraft legújabb kiegészítőjéről még semmit nem tudni, bár akadnak gyanús jelek. A Cataclysm levédése, valamint az adatvadászok másik felfedezése, miszerint az Emerald Dream file-ok - amelyek évek óta benne vannak a játékban - az új patch-ek során jelentős változáson estek át, mindenféle találgatásra adnak okot. Ismerve a Blizzard stratégiáját, még sokáig nem hallunk semmi biztosat. A két új faj pedig elméletben, a goblin, és a worgen lesz. Érdekes kérdés, hogy melyik oldal kaphatja melyiket, esetleg választani lehet majd, hiszen mindkét faj amolyan semleges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)