Hirdetés

World of Warcraft - Jön a plasztikai sebész

|

Aki úgy gondolja, hogy a Lich Kingben bemutatkozó fodrászon kívül nem lesz más lehetőségünk karakterünk testreszabásában, az téved.

Hirdetés

A Blizzard további bővítéseket tervez a karakterek maximális testre szabhatósága érdekében. Paul Sams úr nyilatkozata szerint hamarosan lehetőség nyílik akár drasztikusan is megváltoztatni kedvencünk kinézetét - egy kis pénzmagért cserébe. A jelenlegi fodrász ugyan megelégszik a WoW-ban használatos arannyal, az új lehetőségekért azonban sajnos már valós pénzzel kell fizetni. Persze Sams úr szerint nem sokat, csak éppen annyit, hogy a kedves játékosoknak ne legyen kedve minden nap elvégezni a műveletet. Hogy ez mekkora összeget jelent még nem tudni, ahogyan azt sem, pontosan mit is változtathatunk majd meg. A pletykák szerint nemet válthatunk, de olyan hírek is felröppentek, hogy a fajváltás sem elképzelhetetlen. Ezeket az információkat tessék fenntartással kezelni, hiszen hivatalosan semmi ilyesmiről nem esett szó, de mondjuk ki fizetne azért, hogy másik ábrázatot válasszon? Viszont aki már megunta, hogy a gnómok minden csacska vicc céltáblái, esetleg megfontolja, hogy átváltozzon humánná. A Bizzardot már a StarCraft második részének epizódikus megjelenése miatt is kapzsisággal vádolták, és ez persze most is felmerült, hiszen az ilyenfajta változtatásokért pénzt kérni az ingyenes MMO-k szokása. Szerintem viszont az ötlet nem rossz,és ha el lehet adni valamit, hát miért ne tegyék, nem?

A World of Warcraft függők számára fenntartott fórumon lehet anyázni/örvendezni.

wow_1.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)