Hirdetés

World of Warcraft - csökkenni fog a maximális karakterszint?

|

Könnyen lehet, hogy a jövőben már nem 120-as szintig fejlődhetünk hőseinkkel Azerothon.

Hirdetés

Eddig minden egyes új kiegészítő megjelenésével megnövekedett a maximális karakterszint a World of Warcraftban, így a kezdeti 60-ról eljutottunk egészen 120-ig. Viszont most úgy tűnik, hogy a Blizzard sokallja egy picit ezt a számot, és hamarosan orvosolni is fogja a problémát.

Hirdetés

Egy Nivens nevű Reddit-felhasználó egy elég érdekes kérdőívről számolt be a közösségi oldalon, amit elméletileg a Blizzard küldött a számára. A stúdió ugyanis többek között arra volt kíváncsi, hogy a játékos tisztában van-e azzal, hogy a maximálisan elérhető szint csökkenni fog a jövőben, tehát Level Squish várható.

Aztán egy másik kérdésből arra is fény derült, hogy az új maximális szint jóval alacsonyabb lesz a jelenlegi 120-asnál, de az egyelőre rejtély, pontosan mit tervez a Blizzard. Jelenleg elég sokáig tarthat elérni a maximális karakterszintet, szóval simán elképzelhető, hogy a fejlesztők könnyítenek egy picit a dolgon, és a jövőben már csak 110-ig, esetleg 100-ig kell feltornáznunk magunkat.

Szerintetek mi lenne az ideális maximum?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)