Hirdetés

World of Warcraft és Heroes of the Storm - mi a helyzet a konzolos portokkal?

|

A Blizzard fejlesztői reagáltak arra a felvetésre, hogy tervezik-e a World of Warcraft és a Heroes of the Storm konzolos változatait.

Hirdetés

Noha az Overwatch hihetetlenül sikeres PlayStation 4-en és Xbox One-on, így lenne benne logika, hogy a Blizzard a többi slágercímét is átköltöztesse a Microsoft és a Sony masináira, a kiadó másképp vélekedik erről. 

Hirdetés

A PAX Easten a DualShockers beszélgetett el a World of Warcraft producerével, Daniel Stahllal és a Heroes of the Storm vezető karaktertervezőjével, Matt Villersszel, akik mindketten elárulták, hogy a játékok miért nem jelentek még meg konzolokra is. Stahl szerint mivel a WoW eredetileg is PC-re készült, ezért rengeteg különböző dolgon kellene változtatniuk ahhoz, hogy konzolos játék válhasson belőle, ők azonban úgy szeretnék folytatni a fejlesztést, ahogy jelenleg is teszik. 

Ugyanezt mondta el Villers is: a kezdetektől fogva a PC-re fókuszálnak a Heroes of the Storm esetében és számos változtatásra lenne szükségük a játékmenet területén, hogy konzolokon is működhessen, jelenleg nem is tervezik. 

Szóval ha abban reménykedtek, hogy a közeljövőben PlayStation 4-en, Xbox One-on vagy Nintendo Switchen láthatjátok viszont a Blizzard említett két sikerjátékát, akkor ne tegyétek. Persze az idei BlizzConon még bármilyen meglepetéssel előállhat a kiadó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)