Hirdetés

A Mass Effect 2-höz hasonlít majd a World of Warcraft: Legion lezárása

|

A World of Warcraft nemrég kinevezett rendezője mesélt a 7.3-as patch tartalmáról, amiben a Lángoló Légió otthonának számító bolygóra, az Argusra merészkedünk majd.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, a World of Warcraft: Legion azok közül is sokakat ismét Azeroth földjére láncolt, akik csalódtak a Warlords of Draenorban és a BlizzCon megnyitóján leleplezett új tartalmak sem fogják egyhamar eleresztini őket. Ha pedig hihetünk a játék új rendezőjének, a kiegészítő sztoriját lezáró 7.3-as frissítés is elég izgalmas lesz.

Ion Hazzikostas, aki nemrég vette át az irányítást a projekt felett, a Blizzard éves összejövetelén megerősítette a Polygonnak azt, amire az előadás alatt csak utaltak, vagyis hogy a 7.3-as patchben a Lángoló Légió otthonában folytatódik a csetepaté. Bár sokan úgy gondolták, hogy Argus bolygója egy saját kiegészítőt is megérne, az MMO fejlesztői annyi fantáziát azért nem láttak a helyszínben.

"Nem tudom, hogy Argus önmagában megállná-e a helyét kiegészítőként. Sokfajta tájat és dolgot ki tudnánk találni ott is, de végül mégis egy egysíkú, idegen kiegészítő érzetét nyújtaná"

- mondta Hazzikostas. Ehelyett még a World of Warcraft: Legion utolsó felvonásában szembenézhetünk a démonokkal saját bolygójukon, amiről ugyan egyelőre nem szeretne túl sokat elárulni a Blizzard munkatársa, de a hangulatot illetően egy érdekes párhuzamot hozott fel.

"Kicsit olyan lesz, mint a Mass Effect 2 vége. Eddig a mi oldalunkon harcoltunk, de most elindulunk egy öngyilkos küldetésre, mert ez az egyetlen módja, hogy megmeneküljünk"

- mesélte. Hogy mire is gondolt, azt még viszonylag sokára tudhatjuk meg, ugyanis a hamarosan megjelenő 7.15-ös frissítést valószínűleg csak 2017 elején követi a 7.2-es patch, így a lezárást hozó 7.3-as verzióra nem érdemes jövő év közepénél korábban számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)