Hirdetés

World of Warcraft Legion - egy játékos egyedül verte le a legújabb Raid egyik főellenségét, alig 8 óráig tartott

|

A raid bossokhoz általában egy csapat kellene, de Rextroy inkább egyedül ment neki Antorus első ellenfelének.

Hirdetés

A World of Warcraft raidjeit egyedül kitakarítani olyan eredmény, amiért nem jár achievement vagy különleges jutalom. Mindössze a közösség fog elismerő pillantásokat vetni rád. Vagy szimplán felteszik a kérdést, hogy "miért volt jó 8 órán át ütlegelni egy bosst?".

Hirdetés

A választ valószínűleg sosem tudjuk meg, de a lényeg marad: Rextroy egyedül nekiment az aktuális legnehezebb raidnek, és az első bossnál ott is ragadt egy időre. Néhány óra csatározást követően a Garothi Worldbreaker végül elesett.

A karakter egyébként egy 963 iLVL-re gearelt Paladin, 79 megnyitott artifact traiettel.

A szóló ölést az tette lehetővé, hogy Garothi egyik legerősebb képességének 60 yardos AOE-ja elkerül egy apró részt az arénában. Rextroy ott húzta meg magát a csapások elől. Enélkül biztosan nem sikerült volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)