Hirdetés

World of Warcraft: Legion - élesedett a kiegészítő utolsó raidje

|

Komoly ellenfél vár a játékosokra a kaland végén, de a folytatásban is számíthatunk még izgalmakra.

Hirdetés

A Blizzard már gőzerővel dolgozik a Battle for Azeroth-on illetve a vanilla szerveren, de közben még le is kell zárniuk a Legion sztoriját. Most megérkezett a nagy finálé, ami talán több kérdést vet fel, mint amennyit megválaszol.

Hirdetés

Megnyílt a Legion utolsó raidje, az Antorus, The Burning Throne is, aminek a végén magát az emberi formát öltött bolygót, Argust kell legyőznünk. Ha sikeresen vesszük az akadályokat, az értékes loot mellett megkapjuk a Legiont lezáró cinematicot, amiben elég érdekes dolgok történnek.

A Wowheadnek köszönhetően meg is nézhetjük ezt a videót, ami természetesen erősen spoileres, tehát ha inkább a játékban izgulnátok végig a fejleményeket, akkor ne kattintsatok.

Jövő héten elérhetővé válik a raid Mythic nehézségen is, és megkezdődik a top guildek közötti verseny, hogy melyikük tudja előbb kipucolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)