Hirdetés

World of Warcraft - minden, ami elérhetetlenné válik a 8.0 után

|

Hamarosan megjelenik a Battle for Azeroth elő-frissítése, ami elérhetetlenné fogja tenni rengeteg dolog megszerzését, és megnehezít ezt-azt. Íme a "valószínűleg neki kellene állnod a BfA előtt" lista.

Hirdetés

A World of Warcraft: Legion rengeteg tartalommal gazdagította a játékot, és míg ezek a többsége a Battle for Azeroth megjelenése után sem megy sehova, lesznek dolgok, amik elérhetetlenné válnak majd. Összeszedtük ezeket, és hozzá csaptuk azokat is, amiket tanácsos most megcsinálni, mert könnyebb a Legion alatt.

Hirdetés

Minden, ami elérhetetlen lesz

Első körben nézzük azokat a tartalmakat, melyek teljesen elérhetetlenné fognak válni a 8.0 aktiválását követően.

- Artifact Challenge kinézetek

Bár maguk az artifact fegyverek mindenestül kiszállnak a játékból, a kinézeteiket megszerezhetitek transmogként a gyűjteményetekbe, és később ráapplikálhatjátok őket az új cuccaitokra. Minden kinézetet össze lehet majd szedni a BfA megjelenése után is, kivéve a Mage Tower küldetéssel megnyitható Challenge skineket. Azokat nem fogjátok tudni megszerezni a 8.0 után, így erősen javasolt, hogy most küzdjetek meg azokért a darabokért, amelyekért később fájna a szívetek.

Egyébként nem kell kétségbe esni: mivel a 7.2-es érkezésük óta sok idő telt el, a Mage Tower Challenge teljesítése jóval könnyebb lett. A játékosok már kimaxolt fegyverekkel és 1000-es szintű legendás ékszerekkel rohangálnak, ez pedig jelentősen megkönnyíti az egészet.

- Ahead of the Curve achievement

Ez adja magát, de az achievement gyűjtök kedvéért érdemes megemlékezni róla. Az Ahead of the Curve: Argus the Unmaker achievement elérhetetlen lesz a 8.0 érkezése után, így aki szeretné magának tudni ezt a csillogó érdemérmet, az most kezdje el összeszedni a csapatát a raidhez.

- Violet Spellwing Mount

A Violet Spellwing egy küldetéssorozat jutalma, amit akkor indíthatsz el, ha leverted Argust legalább Heroic nehézségi szinten. Ez gyakorlatilag a kiegészítő végi hátas, és ahogy a Warlords of Draenor szarvasa esetében volt, úgy a Legion után ez a mount is elérhetetlenné fog válni. Keress egy csapatot, és indulj el a madárért, mielőtt lemaradsz róla!

- First Aid achievementek

A Battle for Azerothban a First Aid kikerül a másodlagos foglalkozásokból, és minden First Aid achievement Feats of Strenght kategóriába kerül. Ha szeretnél mutogatni a megszerzett eredményeidre, és mondogatni az újoncoknak, hogy "bezzeg az én időmben" akkor érdemes lesz most nekiállni kimaxolni a First Aidet, és megszerezni a Field Medic titulust.

Dolgok, amik sokkal könnyebbek Legion alatt

Most következnek azok a tartalmak, amik nem tűnnek el, de sokkal jobban jársz, hogyha most, a Legion teljesíted őket.

- Pet Charm raktározás

Oké, ez valószínűleg nincs mindenkinek a prioritási listáján, de aki szeret a petekkel szórakozni, azoknak érdemes lesz most elkezdeni Pet Charmokat farmolni. Ez a valuta nem megy sehová, és Dalaranban mindig szívesen fogadják majd az árusok. A különbség annyi lesz, hogy a BfA megjelenése után sokkal nehezebb lesz akkora mértékben haza lapátolni a charmokat, mint most. Szinte bárhol találsz belőlük, így akik szeretnének pet cuccokat vásárolni (upgrade kövek, gyógyszerek stb.), azok kezdjenek gyűjtögetni.

- Fisherfriend of the Isles

A Fisherfriend egy csomó aranyos (és hasznos) toyt tesz elérhetővé, illetve az Underlight Angler artifact horgászbothoz (ami egyébként használható lesz a BfA-ban is) megnyit  színvariánsokat. Ez az achievement elméletileg megszerezhető lesz a következő kiegészítő alatt is, de mivel a játékosok többsége az új helyszínen lesz, sokkal nehezebb lesz ezt összehozni.

A Fisherfriend megszerzése abból áll, hogy különböző spéci halakat adsz el a különböző NPC-knek. A spéci halak begyűjtését nagyban megkönnyíti, ha levered az adott tóhoz tartozó szörnyeteget, az adott tóhoz tartozó szörnyeteg pedig többször fog felbukkanni egy raid csapat számára. A BfA után sokkal nehezebb lesz horgász raideket találni, így ennek most érdemes nekiállni.

- Brawler's Guild

Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz a Brawler's Guild sorsa a Battle for Azerothban. A Blizzard szereti megpiszkálni ezt az opcionális dühöngőt, ezért azt javasoljuk, hogyha vannak hátasok és állatkák, amiket szeretnétek kinyerni onnan, akkor most álljatok neki. Valószínűleg a jövőben is ott lesznek azok, de jobb letudni a gyűjtést, amíg biztos a dolog.

- Moroes champion

A Legion egyik rejtett bajnoka a Return to Karazhanban pihengető Moroes. A karakter nagy örömmel csatlakozik a kasztod főhadiszállásához, ha levered és megtalálod hullájában a zsebóráját. Annak, hogy Moroes kidobja az órát viszonylag kicsi az esélye, de HC nehézségi szinten is kieshet belőle, így aztán annyiszor vágod le egy nap az öreget, ahányszor csak nem szégyelled.

Mivel a csapatkeresőből 111-es szinten ki fog kerülni a Return to Karazhan, sokkal komplikáltabb válik majd megszerezni Medivh egykori komornyikját, mint most.

Minden kalandozónak lesz bőséggel dolga még a 8.0-ás frissítés megjelenése előtt. Ha mindent ki akartok facsarni az élményből, akkor munkára fel! Ki tudja, lehet, hogy a Blizzard előbb fogja kidobni az elő-frissítést, mint hinnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)