Hirdetés

World of Warcraft: Legion - újra itt a lehetőség, hogy bétakulcsot szerezz!

|

A Blizzard jóvoltából most még 250 kódot tudunk szétosztani köztetek, de a feladat a korábbinál egy fokkal nehezebb lesz.

Hirdetés

A kódokat kiküldtük, csekkoljátok a postaládáitokat!

Korábban írtuk: Nemrégiben 350 kulcs talált gazdára a World of Warcraft: Legion kulcsosztásunk során. A legtöbb jelentkezőnek sajnos nem tudtunk kulcsot adni, de itt egy újabb lehetőség, hátha most sikerrel jártok.

Azért, hogy bejuthassatok a bétába, három kérdésre kell helyesen válaszolni. Válaszaitokat július 1. péntek este 7-ig várjuk a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy "WoW Legion béta" tárgyú levélben. A 250 kódot a helyesen válaszolók között sorsoljuk, tehát most nem az érkezés sorrendjében kapjátok meg őket. A válaszok feldolgozása időt vesz igénybe, de igyekezni fogunk, hogy mihamarabb megkezdhessétek új kalandjaitokat.

A kérdések a következők:

1. Melyik a World of Warcraft: Legion új kasztja?

a) Druid

b) Demon Hunter

c) Death Knight

2. Hogy hívják az új kontinenst, ami a kiegészítővel kerül be a játékba?

a) Broken Isles

b) Westeros

c) Azeroth

3. Hogy hívják Outland urát? 

a) Sylvanas Windrunner

b) Gul'dan

c) Illidan Stormrage

Mindent bele!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)