Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megjött az utolsó adag tartalom

|

A Burning Legion kampányának végére azért még rengeteg tartalmat kaptunk, többek között megjött az új szinteződési rendszer is.

Hirdetés

Az európai szervereken ma reggel élesedett a végső World of Warcraft: Legion frissítés, a 7.3.5, ami lezárja a lángoló légió kampányát, és megágyaz a következő kiegészítő, a Battle for Azeroth érkezésének. Rengeteg új tartalom és változás került be, melyek közül Silithus új küldetéssora csak a jéghegy csúcsát jelenti.

Hirdetés

Amit már ma, a frissítés telepítése után elérhettek az első körben, az az Antorus, The Burning Throne raid LFR nehézségi szintje, aminek köszönhetően már bárki átélheti a Legion utolsó raidjének élményét. A harcot követően ellátogatunk a megváltozott Silithus zónába, ahol frakció specifikus küldetések várják a kalandozókat.

Az új szinteződési rendszer is bekerült. Ez azt jelenti, hogy a régi világ adott zónái most már a karaktereink szintjéhez igazodnak, így többé nem fogjuk "kinőni" az adott helyszínt, mielőtt befejeznénk az ottani történetsort. A helyi sztorikat egyébként egy, az új helyszínekhez hasonló rendszer segít követni.

A kinti világ szörnyei sokkal több HP-val rendelkeznek, a karaktereinknek sokkal több XP-re lesz szüksége a szintlépéshez, és a kazamaták kitakarítása is sokkal lassabban fog menni. Aki szereti a lassú szinteződést és az RPG-élményt, az imádni fogja ezt a változást.

Új rendszer segít követni a sztorit
Új rendszer segít követni a sztorit

A hirdetőtáblákon választhatjátok meg következő ulticélotokat
A hirdetőtáblákon választhatjátok meg következő ulticélotokat

A későbbiekben, ahogy haladunk majd a sztorival, a karaktereink Artifact fegyverei instabillá válnak, ami a történeti alapját adja meg az Artifact rendszer kipörgetésének. Mivel ezek a legendás tárgyak nem tartanak velünk a következő kiegészítőben, a Blizzard egy lassú és drámai sztorival fogja leváltani őket. A történet folytatásával egy új battleground, a Seething Shore is megnyílik majd.

Két új mount is bekerült, melyeket a vasárnap kezdődő Call of the Scarab eseményen keresztül lehet majd megszerezni. Szintén újdonság az Ulduar Timewalking raid, amit a következő Wrath of the Lich King Timewalking eseményen lehet majd kipróbálni (ennek kezdőnapja február 13.).

A frissítésben egyébként rengeteg adat bújt el a BfA-val érkező szövetséges fajokról, de azokat egyelőre nem lehet megnyitni. A Nightborne, Highmountain Tauren, Void Elf, és Lightforged Draenei alfajokhoz valószínűleg szükség lesz az új kiegészítő előrendelésére, ami még nem lehetséges. Egyelőre várjuk, hogy a Blizzardnak mi a terve velük, de az biztosnak tűnik, hogy a bejelentett 6-ból 2-vel (Dark Iron Dwarves, Zandalari Trolls) nem fogunk találkozni az új kiegészítő indulásáig.

Aki szeretne minden apró részletet megtudni a kiegészítőről, azoknak ajánljuk átböngészésre a hivatalos patch notest. Nektek mi lesz az első dolgotok a 7.3.5-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)