Hirdetés

World of Warcraft: Legion – itthon is lesz éjféli megjelenés

|

Bár manapság már egy fokkal ritkábbak látunk egy játékért a megjelenés éjjelén sorba álló rajongókat, a World of Warcraft közössége még mindig nem akar elvesztegetni egy percet sem a rajtkor, így Budapesten is lesz lehetőség rögtön a megjelenés órájában megszerezni a Legiont.

Hirdetés

A Blizzard MMO-ja már most elkezdte visszaédesgetni az elkóborolt rajongókat a World of Warcraft: Legiont felvezető küldetésekkel, de természetesen a legnagyobb őrületre a megjelenés napján számíthatunk majd.

A WoW-közösség lelkesedése pedig még mindig akkora, hogy az 576 KByte még éjféli nyitvatartással is készül, egész pontosan az Allee-ban található üzletükben várják a megjelenés első órájában a vásárlókat, ahogy azt a Warlords of Draenor esetében is tették. A leggyorsabbak ráadásul egy kis extra ajándékot is bezsebelhetnek, ugyanis az első száz átadott példány tulajdonosa még egy Legion pólót is kap a játék és az egyébként is járó előrendelői ajándék mellé.

Az üzletlánc honlapján egyébként az éjféli nyitva tartás néhány technikai részletéről is olvashattok, így például elárulták, hogy a már meglévő rendeléseket is lehet módosítani, ha valaki egy másik boltjuk helyett az éjféli rajtra menne el inkább. Továbbá érdemes lehet még napközben felkeresni az Allee-ban lévő üzletet, ugyanis aki már korábban letudja a játék árának befizetését, egy gyorsított sorban veheti majd át a World of Warcraft: Legion egy példányát a blokk ellenében. További infókat itt találtok az éjféli nyitvatartástól, ameddig még kicsivel kevesebb, mint egy hét van hátra.

Ti fennmaradtok majd, hogy az elsők között rohamozhassátok meg a szervereket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)