World of Warcraft - egy játékos egyedül megölte az egyik legerősebb bosst

|

Egy raid bosst egyedül megölni önmagában komoly feladat, de Gul'dan ráadásul nem is egy régi kiegészítő főellenfele, hanem csak az egyel ezelőtti frissítésé.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

Jelentős részben Gul'dannak köszönhetjük, hogy a légió be tudott törni Azerothra, így a World of Warcraft játékosok nagy örömmel taposták arcon, amikor a 7.2-es raidben végre az ő terme is megnyílt. A mai napig szükség van egy jól összeszokott csapatra és közepesen jó felszerelésre ahhoz, hogy meg tudjátok ölni.

Hirdetés

Mioneet ez persze kevéssé érdekelte. A játékos nagy örömmel megy neki bármilyen szörnyetegnek egyedül, így Gul'dant is bepróbálta. Egy laza 1 órával később ki is fektette az orkot.

Mionee 943-as felszerelésben, 69-es szintű artifact fegyverrel verte le a bosst. A videó leírása részletes stratégiai útmutatót is tartalmaz azoknak, akik megpróbálkoznának a feladattal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!