Hirdetés

World of Warcraft - egy játékos egyedül megölte az egyik legerősebb bosst

|

Egy raid bosst egyedül megölni önmagában komoly feladat, de Gul'dan ráadásul nem is egy régi kiegészítő főellenfele, hanem csak az egyel ezelőtti frissítésé.

Hirdetés

Jelentős részben Gul'dannak köszönhetjük, hogy a légió be tudott törni Azerothra, így a World of Warcraft játékosok nagy örömmel taposták arcon, amikor a 7.2-es raidben végre az ő terme is megnyílt. A mai napig szükség van egy jól összeszokott csapatra és közepesen jó felszerelésre ahhoz, hogy meg tudjátok ölni.

Hirdetés

Mioneet ez persze kevéssé érdekelte. A játékos nagy örömmel megy neki bármilyen szörnyetegnek egyedül, így Gul'dant is bepróbálta. Egy laza 1 órával később ki is fektette az orkot.

Mionee 943-as felszerelésben, 69-es szintű artifact fegyverrel verte le a bosst. A videó leírása részletes stratégiai útmutatót is tartalmaz azoknak, akik megpróbálkoznának a feladattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)