Hirdetés

World of Warcraft: Legion - megmarad az előző kiegészítő PvP zónája

|

A World of Warcraft: Legion megjelenésével nem fog eltűnni a Warlords of Draenor sokak által megjárt térsége, ahol egymásnak eshettek a játékosok,

Hirdetés

A World of Warcraft maximum szintet elérő játékosai egy PvP zónában mérhették össze erejüket, itt kaszabolhatták le az ellenséges frakció harcosait a minél jobb felszerelés megszerzése céljából. Ezeket a zónákat az új kiegészítők érkezésével mindig leváltotta egy új, viszont most megtörni látszik ez a tendencia.

Warlords of Draenor által behozott új PvP terület, az Ashran ugyanúgy játszható marad az új kiegészítőben is. Ashran egy elég méretes térség, akár 80 karakter is összecsaphat rajta. A játékosok bármikor becsatlakozhatnak az itt zajló csatákba, részt vehetnek a feladatok teljesítésében, aztán szabadon kiléphetnek, amikor úgy érzik, másfelé szeretnék venni az irányt. A PvP rendszer változtatásai ellenére a Blizzard úgy érzi nem érdemes lecserélni ezt a zónát.

Ti örültök neki, hogy megmarad az Ashran PvP terület?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)