Hirdetés

World of Warcraft - megvan a következő kiegészítő témája?

|

Néhány finom utalás alapján talán már sejthető, hová megyünk a Legionnel folytatott harcunk után. Találgassunk kicsit.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosai jelenleg a Burning Legion ellen folytatott harccal vannak elfoglalva, aminek következő színtere a légió otthona, Argus lesz. Azt azonban még nem tudjuk, hogy mi jön ezután, legalábbis hivatalosan nem tudunk semmit. Néhány utalás azonban már van arra nézve, hogy a következő csomag a tengerekre vihet majd, ahol az Old Godok ellen háborúzhatunk.

A 7.3-as PTR frissítés fájljai között van egy új felszerelés. A készlet darabjainak ikonjai olyan nevet kaptak, mint "Inv_boots_cloth_kultirasquest_b_01", ami a tengeri nemzetre, Kul Triasra utal. Lord Admiral Daelin Proudmoore otthona a Cataclysm után elsodródott a fő kontinenstől és azóta nem is hallottunk róla semmit, ráadásul egész Kul Trias körül halálos csend volt már a második háború óta.

Egy tárgynév önmagában még nem jelenti azt, hogy a Daelin légiója visszatér, viszont az új felszerelésnek nem csak a neve, de textúrái is érdekesek. A szoknyán egy térkép látható, ami látszólag egy jól ismert sziget felé vezet.

A térképet jól láthatóan csápok veszik körül, és amennyire a World of Warcraft világát ismerjük, csak egy faj van a játékban, akik szeretik a csápjaikat Azeroth köré fonni. Visszatérnek végre az Old Godok?

A World of Warcraft: Legion alatt visszatérő témát jelentettek a Void Lorodok apródjai, akiknek egyik képviselője már a kiegészítő legelső Raidjében szerepelt. Ráadásul a Shadow Priest kaszt fegyvere is időről-időre egy érkező konfliktusról mesél.

"A mélység istene börtönében vonaglik, és lassan, lassan kiszabadul börtönéből. Siess, és pusztítsd el a bukott titánt...egy nagyobb csata vár még rád."

Ha Sargeras légiójával végeztünk (legalábbis egy időre), akkor már csak egy ellenfél marad az ismert történeti alapok szerint. Az Old Godok közül egy még biztosan életben van, és arra vár, hogy feltörhessen a felszínre: N'Zoth. A Lángoló Légió halála után valószínűleg elég bátornak érzi majd magát egy támadáshoz, akkor pedig ránk vár majd a megállításának feladata.

Ha N'Zoth valahol a tenger mélyén raboskodik, akkor a téma pont jó lesz ahhoz, hogy Kul Triast elővegyük, és ezzel együtt a Blizzard Jaina Proudmooret is visszahozhatja, aki pedig dühösen lelépett a Legion elején. Egyelőre ez tűnik a legvalószínűbb témának a következő World of Warcraft kiegészítőre.

Ti mit gondoltok? Örülnétek egy ilyen folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)