Hirdetés

World of Warcraft: Legion - ezt tartalmazza a következő frissítés

|

A Blizzard a PAX Prime-on bemutatta, hogy mire számíthatnak a rajongók a World of Warcraft 7.1-es verziószámú javításában.

Hirdetés

Hosszú várakozás után végre megjelent a World of Warcraft: Legion, de ezzel természetesen nem ér véget a történet, hiszen a Blizzard további újdonságokkal készül a következő frissítésben.

Jelenleg is zajlik a PAX Prime, ami a népszerű videojátékos rendezvénysorozat, a Penny Arcade Expo washingtoni állomása. A kiállításra a Blizzard is ellátogatott, akik egy panel keretében arról is beszéltek, hogy mire számíthatunk a World of Warcraft 7.1-es javításában

A fejlesztők szerint a Return to Karazhan legfontosabb újdonságai egy új Mythic dungeon, kilenc boss, valamint egy új Legion társalkalmazás.

A Legion Companion app segítségével iOS és Android telefonokról is követhetjük az Order Hall küldetéseinket, valamint az elérhető World Questeket is megnézhetjük. Az alkalmazás szeptember 6-án lesz elérhető mindkét platformon.Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)