Hirdetés

World of Warcraft: Legion - hamarosan egy új bolygóra utazunk

|

Már elérhető a tesztszerveren a játék következő frissítése, ami folytatja a sztorit, és egy vadonatúj helyszínre kalauzolja el a játékosokat.

Hirdetés

Megállás nélkül robog tovább a Legion története, és folytatódik a harc a Burning Legion hordái ellen. A legutóbbi patch egy váratlan fordulattal ért véget, hiba csúszott a hősök számításába, és megjelent az Argus nevű bolygó az égen, ez pedig nem pálya, úgyhogy hamarosan odamegyünk rendet tenni.

Hirdetés

A PTR-en már játszható a 7.3-as patch, ami számos újdonsággal bővíti a népszerű MMO-t, többek között érkezik egy vadonatúj raid, új páncélszettek, átdolgozott animációk és egy új terület, Argus, amit várhatóan szabadon bejárhatunk. A változások egy részéről itt olvashattok, és hamarosan még többet tudunk majd meg az új tartalmakról, ahogy a játékosok szép fokozatosan tesztelik őket.

Ti játszotok még a World of Warcrafttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)