Hirdetés

World of Warcraft: Legion - jövő héten érkezik az új frissítés

|

A semmiből tűnt elő a 7.2-es patch megjelenését hirdető Twitter bejegyzés, és még egy látványos előzetest is kaptunk mellé.

Hirdetés

Zajlik az élet Azeroth-ban, a démonok inváziója még mindig nem hagyja nyugodni a játékosokat. A Nightholdban aratott siker ugyan közelebb vitte a hősöket a győzelemhez, ám a háború még korántsem ért véget, mert feltűnt egy régi ismerős, akit sok kiegészítő óta nem láttunk már.

A 7.2-es patch a Tomb of Sargeras nevet kapta, ugyanis azon a helyen várja a játékosokat az utoljára a The Burning Crusade-ben szereplő Kil'jaeden. Egészen vészjósló a démon visszatérése, mert úgy tűnik, van egy flottányi űrhajója, amelyek akár a StarCraftba is beleillenének.

A frissítés március 28-án élesedik, itt pedig részletesebben olvashattok a változásokról. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)