Hirdetés

World of Warcraft - hivatalosan is itt a Legion vége

|

Megjött a Legion kiegészítő utolsó javítása, ami mindenki előtt megnyitotta a lezáró küldetéssor utolsó fejezetét.

Hirdetés

Tegnap este sok minden történt Azerothban a 7.3.5-s frissítés utolsó hotfixének érkezésével. A World of Warcraft: Legion utolsó javítása megnyitotta a kiegészítő végső feladatait, aminek végén artifact fegyvereink komoly terhet vesznek magukra.

Hirdetés

Innentől spoileres területre tévedünk, így aki teljes tudatlansággal akar nekiállni az új küldetésnek, az csak repüljön el Silithusba, és ott mindent megtudhat.

A Legion végén Sargeras belevágta kardját a bolygónkba, ami folyamatosan mérgezi az Azeroth titán lelkét. Magni Bronzebeard (aki már inkább Diamondbeard) a titán nevében kér meg minket, hogy fegyvereinkkel szívjuk ki a sötétséget a kardból, és így mentsük meg a világunkat. Ennek köszönhetően az artifactjaink túltöltődnek.

Ez a játékmenet szempontjából azt jelenti, hogy aki végigcsinálja a küldetéssort, az egy teljesen kimaxolt, 126-os szintű artifact fegyverrel játszhat a kiegészítő maradékában. A korrupció azonban a Battle for Azeroth indulásakor tönkre fogja tenni a fegyvert, és használhatatlanná válik majd. Így válunk meg a szupercsoda kardjainktól.

Ezzel együtt az összes Artifact Power tárgy eladhatóvá vált, így már aranyra válthatjátok az artifactok tápolására használt cuccokat.

Fontos "ajándék", hogy a Blizzard a 8.0-s, Battle for Azeroth frissítés érkezéséig felépítve tartja a Mage Towert, így mindenkinek esélye lesz a hátralévő napokban megküzdeni a különleges és a BFA megjelenése után elérhetetlenné váló artifact kinézetekért.

Mindeközben a Battle.net Launcherben már lehetőségetek van előtölteni a 8.0 frissítést. Mivel ez egy súlyosabb csomag (több mint 16 giga) érdemes lesz mihamarabb nekiállni a letöltésnek, hogy minden meglegyen az induláskor.

Sok szerencsét mindenkinek, aki még hajtja az Artifact kihívásokat! Mondanám, hogy veletek tartok, de a Mage artifact skinek nekem nem érik meg a szenvedést, így csak a távolból szurkolok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)