Hirdetés

World of Warcraft - Level 85, 0 kill XP, 0 quest XP

|

Ez azért már nem semmi - egy játékos úgy lett 85-ös szintű WoW-ban, hogy egy mobot sem ölt és egy questet sem csinált meg.

Hirdetés

Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, mert bár feltétlenül megsüvegelendő a teljesítmény - hiszen a hihetetlen kategóriába tartozik egy olyan játékban, ahol a fő cél az öldösés és a kvesztelés - a World of Warcraft: Cataclysm egyik játékosa, Everbloom, mégsem így gondolta.

Szemben az egyre rohanó, elképesztően türelmetlen világgal, ő úgy döntött, hogy a türelem nemes tulajdonságát fogja gyakorolni. Az elmúlt öt hónapot azzal töltötte, hgoy füveket szedett, csontokat ásott ki - a "Professions" nevű foglalkozásokat használta - amelyek lassan bár, de azért adnak XP-t a játékosnak. A térkép felfedezését is felhasználta XP szerzésre.

A játékos már első nap óta játszik a WoW-val, ezt a különlegességet igazi kihívásnak vette és azt mondta: "Amennyiben szeretsz felfedezni és bírod a kihívásokat, akkor ezt nagyon ajánlom. Annyi újdonságot fedeztem fel, miközben Everbloommal játszottam, hogy már csak ezért megérte elkezdeni az egészet".

A hír arról nem szól, mit tett Everbloom, amikor World of Warcraft: Cataclysm játék közen esetleg egy mob megtámadta... Mindenesetre gratulálunk neki a hihetetlen teljesítményhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)