Hirdetés

Itt a weboldal, ami végtelenül egyszerűen meséli el a Warcraft világ történetét

|

Az izgalmas projekt még csak nemrég indult, de már temérdek információval szolgál a lore szerelmeseinek.

Hirdetés

Ha érdekel a játék világa és történelme, de nem szeretnél hosszú órákon át könyveket vagy a netet bújni, akkor ezt az oldalt neked találták ki. Minden fontos részlet benne van a Blizzard által kitalált univerzumról, csak épp körítés nélkül.

Hirdetés

A WoW Lore TLDR azt kínálja, ami a nevében is szerepel, tehát a játék történelmét sűrítve, lényegretörően tálalva. Az oldalra lépve már csak görgetnetek kell, hogy kezdetét vegye a történetmesélés, ami kronológikus sorrendben mutatja be a Warcraft világának történéseit. Az egyes bekezdésekre kattintva pedig legördül egy menü, ami még több infóval szolgál az adott témáról.

Ha tudtok angolul, és szeretnétek megismerni a Blizzard grandiózus fantasy meséjét, akkor ide kattintsatok. Egyelőre a Warcraft 2-ben történt eseményekig van kész az oldal, de a jövőben ez még bővülni fog.

Ti mennyire vagytok képben a Warcraft sztorijával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)