Hirdetés

World of Warcraft - elindult az idei Lunar Festival

|

Ha éppen nem tudsz mit kezdeni kedvenc virtuális világodban, akkor érdemes lehet meglátogatni a fővárosban álldogáló furán öltözött NPC-ket.

Hirdetés

Mint minden évben, úgy idén is elérkezett a Lunar Festival ideje a World of Warcraft világában. Az azerothi népség ilyenkor összegyűl, hogy megünnepelje az értelmes fajok több ezer évvel ezelőtti győzelmét a Burning Legion felett.

Hirdetés

Ez a játékban azt jelenti, hogy olcsón lövöldözhetünk tűzijátékkal és elkezdhetjük vadászni a Coin of Ancestry nevű fizetőeszközt, amivel vehetünk peteket, jelmezeket, és toyokat. Mindkét frakció fővárosában van egy-egy park, ahol felvehetitek az eseményhez kötődő küldetéseket.

A legnagyobb feladat ezúttal is Omen, a farkas szellem legyőzése lesz, aki egy fel mágiával mérgezett lélek és Moongladet kísérti. A szörny legyőzéséhez több játékosra is szükség lesz, viszont mivel ilyen tájban tele van Moonglade lootra éhes kalandozókkal, ez nem jelent majd különösebb problémát

A Lunar Festival tegnap kezdődött és egészen március 3-ig fog tartani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)