Hirdetés

World of Warcraft - már az ellenség soraiba is beállhatsz

|

Hamarosan egy nagyon fontos újítással bővül a World of Warcraft, amely jelentősen felgyorsítja majd a PvP csaták indulását, ugyanis megválaszthatjuk, melyik oldalra akarunk állni.

Hirdetés

Amikor még 12 millió fölött járt a World of Warcraft előfizetők száma, nyilvánvalóan egyszerűbb dolga volt a matchmakingért felelős algoritmusnak, pillanatok alatt össze tudta dobálni azokat a játékosokat, akik egy-egy PvP csatára jelentkeztek. A játékosszám csökkenésével aztán változásokat kellett eszközölni, ezért jöttek létre a szervereket tömörítő Battlegroupok, amelyek lehetővé tették, hogy gyorsabban találjuk társakat egy-egy csatához.

Mostanában megint nem az igazi a dolog, időnként hosszú percekig kell várnunk, ezért a Blizzard egy kifejezetten okos megoldással állt elő. A következő Warlords of Draenor patch-ben bevezetik a zsoldos rendszert, amelynek köszönhetően nemcsak a saját frakciónkat, hanem akár az ellenfelet is erősíthetjük. Ilyenkor természetesen átváltozik a karakterünk (mondjuk orkból törpévé), így nem fogunk kilógni a sorból.

Az újítás lényege, hogy az üres helyeket a lehető leggyorsabban fel tudják tölteni, ezzel lerövidítve a sorokat a különböző Battlegroundokon és Ashranban is. A jutalmakat ugyanúgy megkapjuk,  de a frakció-specifikus achievmenteket természetesen nem tudjuk ilyenkor teljesíteni.

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)